Cultura instal·la una llibreria per a impulsar el bookcrossing a Xàbia

23 abr 2012 Avui, Dia del Llibre, s'han alliberat els primers exemplars en diversos idiomes

La regidoria de Cultura, a través de la Biblioteca Pública Municipal, ha instal·lat avui, Dia Internacional del Llibre, la llibreria especial dirigida a fomentar el moviment bookcrossing en el municipi.
L'armadura de fusta, realitzada per l'artista local Álvaro Tamarit, està sota el porxo de la plaça Marina Alta (enfront de les oficines de Correus) i ja té en els seus prestatges nombrosos volums en idiomes estrangers com a anglés, alemany, holandès o francès que han sigut dipositats aqueix matí pels voluntaris de la secció internacional de la biblioteca. Aquesta vesprada s'ampliaran els exemplars en les llengües castellana i valenciana.
La responsable d'Educació, Empar Bolufer, ha animat a tots els ciutadans al fet que es passen per aquesta llibreria, que estarà en marxa fins a finals de maig, i participen en l'alliberament de llibres o bé prenguen prestat algun dels exemplars que uns altres han deixat en aquest espai públic amb la il·lusió que una altra persona els puga llegir gratuïtament i després facen els mateix. També dins dels actes commemoratius del Dia del Llibre, aquesta vesprada la secció internacional de la Biblioteca oferirà una selecció de poemes musicals.