Gran partit dels veterans del futbol de Xàbia

23 abr 2012 S'enfrontaren al València CF en un partit homenatge

El camp municipal de futbol de Xàbia va viure ahir diumenge un matí de companyerisme, diversió i records amb la celebració d'un partit homenatge als veterans del futbol local, que es van veure les cares amb exprofessionals del València Cf. La trobada, organitzat pel club de futbol Mediterrani de Xàbia, va tornar a posar al capdavant de l'equip local a Vas batre “Marroni” i Vicente “Corder” i a veure amb la tovallola penjada al coll als massatgistes Bartolomé “Aspirina” i Femenía.
La plantilla de futbolistes que es van atrevir a jugar uns minuts va ser extensa. Sota els pals Juan Soler “San Roc” i Miguel Ángel i repartits per la gespa Ximo Carrasco, Pepe Vives “Milhomens”, Bartolomé Torres “Kubala”, Vicente Torres “Boet”, Kiko Cardona, Pedro Nadal, Juan Antonio Ivars “Xino”, Tolo Soliveres, Gaspar Cruanyes, Federico Climent “Fede”, José Antonio Sapena “Sapeneta”, Juan Vicente Bas “Celta”, Juan Antonio Torres “Argote”, Eduardo Devesa “Carrasquet”, Pedro Castelló, Josele Ruiz, José Luis Pons, Juan Ortolá, Juan Torres “Yogue”, Salva Lara, Rubén Castelló, Savi, Rafa Bover “Cosí”, Vicente Gavilà “Sarró”, Ramón Ribes, José Manuel García “Xema”, el concejal Juan Luis Cardona, Tomás Segarra, Paco Caturla y Pepe Noguera.

Enfront d'ells, un equip de ex professionals com Bartual, Alcalà, Juarez, Arias, Giner, Soto, Lli, Ferrando, Richard, Subirats, Arturo, Moraga, Mohorte, Montalt o Ciarolo, actuant Sempere d'utillero.
Per a molts dels de Xàbia era la primera vegada que jugaven en una pista amb gespa artificial el que, unit al fet que els seus contrincants, el València CF veterans, juga amb assiduïtat, va condicionar sens dubte el marcador. 2 a 9 van perdre els de Xàbia (amb gols de Juan Luis Cardona i Salva Lara) en un partit en el qual l'important va ser el bon ambient i que no va haver-hi cap lesió. Va tancar el matí un esmorzar en el propi camp.