La regidoria d'Educació de Xàbia organitza un taller de teatre infantil

20 abr 2012 L'activitat està dirigida a millorar les capacitats comunicatives i creatives dels xiquets

La regidoria d'Educació de Xàbia, a través del Gabinet Psicopedagògic, ha proposat als alumnes de 4º de primària dels centres escolars del municipi una nova activitat pedagògica: l'aula de teatre infantil.
Impartit per la pedagoga municipal en col·laboració amb afeccionats al teatre, aquest taller està enfocat a millorar les capacitats comunicatives, expressives i creatives dels xiquets i xiquetes a través d'una activitat dinàmica i divertida.
Entre les capacitats que es treballaran en aquesta aula estan la concentració, l'habilitat lectora, la improvisació, la relaxació o valors com la col·laboració i solidaritat.
Aquesta activitat té caràcter gratuït i s'impartirà les vesprada dels dimarts (de 17 a 19 hores) en el Conservatori; està previst que es perllongue durant dos mesos.
Els pares interessats a inscriure als seus fills deuen fer-ho com més prompte millor en el Centre Social o cridant per telèfon al 96 5794142, ja que les places estan limitades per qüestions d'espai i l'admissió es realitzarà per ordre d'inscripció.