Un nou camp de bicicross obri les seues portes en la zona de Pou de Moro de Xàbia

19 abr 2012 Un grup de joves ha preparat el circuit amb els materials facilitats per l'Ajuntament

Des d'aquest dissabte, els afeccionats a la bicicleta i a les seues disciplines més arriscades disposaran a Xàbia d'una nova dotació esportiva especialment ideada per a practicar bicicross i bicijump. La inauguració serà a les 11 hores i després hi haurà una exhibició de salts i piruetes.
El circuit, habilitat en una parcel·la dotacional de la zona Pou de Moro II molt prop del col·legi Trenc d’Alba, ha sigut construït gràcies a un peculiar acord de col·laboració entre la regidoria d'Esports i un grup de joves aficionats interessats a muntar un club específic d'aquestes modalitats esportives. Com explica el regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, l'Ajuntament ha pagat els materials, maquinària i una rampa de fusta de 7 metres d'alt, mentre que els xavals són els que han posat el treball per a preparar els obstacles i desnivells.
El circuit té tres zones diferenciades per nivells (principiant, mitjà i elevat), compta amb segur i mentre no estiguen els responsables tindrà tancat l'accés a la rampa, element més perillós del recinte.
Des de la regidoria d'Esports s'espera aquesta nova dotació s'a una alternativa d'oci saludable per als joves, ja que és un projecte que ells mateixos han proposat al Consistori.