Veterans del València CF i del CD Xàbia s'enfronten aquest diumenge en el municipal de Xàbia

17 abr 2012 El club Mediterráneo ofereix a partir de finals de maig un curs de monitor de futbol

La regidoria d'Esports de Xàbia i el Club de Futbol Mediterrani han presentat avui el partit amb el qual aquest club ha decidit homenatjar als veterans del CD Xàbia, que voran les cares amb esportistes d'elit també retirats i que van militar en el seu moment en el València Cf.
La trobada es disputarà aquest diumenge, a partir de les 11 hores, en el Camp Municipal de Futbol, situat en la zona del Freginal i permetrà als afeccionats tornar a veure calçar-se les botes a mítics futbolistes valencians com a Arroyo, Camarassa, Giner o Fernando.
Defensaran els colors del Xàbia jugadors com Vicente Torres “Bou” (pare del jugador del Llevant Xavi Torres), Bartolomé Torres “Kubala”, Yogue o Tolo Soliveres, entre uns altres. En el transcurs del partit es rifará una samarreta.
D'altra banda, el Club Mediterrani ha aprofitat per a anunciar que a partir del 28 de maig oferirà un curs oficial de monitor de futbol impartit per la Federació Valenciana de Futbol la matrícula del qual és de 190 euros. La formació de 70 hores, serà imprescindible per a poder entrenar a qualsevol equip infantil a partir d'un parell d'anys. De moment ja hi ha més de 30 inscrits encara que encara queden places. Per a més informació es pot consultar la web de www.mediterraneodexabia.com.
La presentació de les activitats del Club Mediterrani han comptat amb el suport del regidor d'Esports, Juan Luis Cardona, i del tinent d'alcalde, Oscar Antón.