L'Ajuntament de Xàbia condiciona diverses rotondes del municipi

05 abr 2012 Una nova ornamentació en forja dóna la benvinguda a la zona de l'Arenal

L'Ajuntament de Xàbia ha acabat de condicionar diverses rotondes i zones enjardinades del municipi dins del pla de millora urbana que s'està duent a terme en els últims mesos. Tres d'aquestes rotondes estan situades en la zona turística de l'Arenal, com a part del compromís d'inversions i millores estètiques que va prendre l'executiu amb l'empresariat de la zona més turística del municipi. Aquest matí l'alcalde, José Chulvi, i els seus socis de govern Oscar Antón i Juan Ortolá, han supervisat els acabats d'aquestes infraestructures i felicitat a l'artista local Toni Marí per la nova estructura de forja que ornamenta la rotonda d'entrada a l'Arenal, donant la benvinguda als quals la visiten. Marí ha dissenyat amb ferro un entramat de xicotets peixos que envolta la rodona i forma les lletres del nom de la platja.
L'alcalde de Xàbia ha assenyalat que la renovació de la imatge de les rotondes és el primer pas del llavat de cara que s'impulsarà en la que és la zona amb més pes a nivell turístic. Atès que el projecte més important d'aquest procés, la renovació del passeig marítim, s'ha hagut d'ajornar a després de l'estiu, l'Ajuntament ha començat per realitzar tot el que està en la seua mà per a millorar la imatge d'aquest nucli urbà, com la renovació de les rotondes, el manteniment d'arbrat i llavat de cara de mobiliari urbà. Així mateix, aquest estiu també instal·larà el demandat punt d'informació turística.
En quant a altres punts del municipi que s'han millorat està la rotonda de l'Avinguda dels Furs amb la Via Augusta, en el port, o la illeta de l'Avinguda Amanecer.