Amjasa adjudica a empreses de Xàbia totes les obres que executarà aquest semestre

05 abr 2012 Els treballs milloraran trams de la xarxa hídrica amb problemes

El consell d'administració de l'empresa municipal d'Aigües de Xàbia, Amjasa, ha autoritzat avui l'adjudicació de les cinc obres incloses en el pla d'obres corresponent al primer semestre de 2012.
La inversió total suma un muntant de 167.162 euros i en tots els casos es tracta d'obres menors, cosa que ha facultat al Consistori dirigir el procés d'adjudicació perquè totes les signatures convidades foren empreses de construcció i lampisteria del sector local.
Després d'examinar les propostes rebudes s'ha determinat que l'actuació en l'Avinguda Arenal l'execute I.M.P Manuel Ruiz, la situada en la Travessia Cansalades, Asfalts i Obres Cholbi i la relativa a l'Avinguda Lepanto siga responsabilitat de F. David, Finalment, l'obra cenyida a l'Avinguda Lliberteu se li ha encarregat a Aquastil i la corresponent a l'Avinguda Augusta a Exca-Javea.
Com ha reiterat l'alcalde i president d'Amjasa, José Chulvi, aquest pla d'obres no solament és important perquè millorarà trams de la xarxa hídrica que arrosseguen problemes, sinó que permetrà donar treball a empreses de Xàbia, una de les qüestions que més preocupen al govern local atenent la complicada situació econòmica.
Com ja va garantir el consell d'administració, s'han planificat aquestes obres amb la intenció que no afecten als períodes de major activitat econòmica turística, per la qual cosa s'iniciaran passada setmana santa i hauran de concloure sobre el 15 de juny.