La pròxima fase del pla d'asfaltat de Xàbia beneficiarà la carretera del Pla i a carrers del Montgó

31 mar 2012 Els treballs no començaran fins després de les vacances de pasqua

El pla d'asfaltat viari que s'està executant a Xàbia supera una nova fase. Està previst que avui acaben els treballs en el port i que han beneficiat a les calles Fra Jaime Ibáñez, La Caleta, Barques, Juan Sebastián Elcano, Almirall Bastarreche, Pescadors, Magallanes, Capità Soler, Bartolomé Ros, Churruca, Isaac Peral, Azagador, Andrés Lambert, Sertorio, Sevilla, Verge del Loreto, Triana, Toni Llidó i Crist del Mar, una zona que han visitat avui el regidor d'Obres, Paco Torres, i l'alcalde, Jose Chulvi.
Torres ha explicat que a més de la millora de l'asfaltat, s'ha substituït un tram de les canonades de sanejament en les quals es van detectar problemes. Així, en el barri mariner només queda pendent acabar la reparació d'un petit tram de vorera en l'avinguda Jaume I que estava lleugerament enfonsada per les filtracions d'aigua subterrània.
Açò, igual que totes les altres obres públiques que hi ha en marxa actualment en el municipi, s'ajornarà fins al dimarts 10 d'abril per a evitar les molèsties a veïns i visitants durant el període vacacional. Serà després de Sant Vicent, quan es reprenguen treballs d'asfaltat, que després de millorar la urbanització Balcón al Mar i el port, es concentrarà en l'Avinguda del Pla i diversos carrers de les urbanitzacions del Montgó, que aquests dies estan sent esbrossades i preparades.
Així doncs, després de pasqua es realitzarà el necessari per a retornar el doble sentit al tram de la carretera del Pla on es va eliminar una adreça per a acoblar un carril bici i es començarà a asfaltar vials corresponents a l'entorn del Montgó. Els carrers beneficiats són Auriga, Cuenca, L'Ermita, Fénix, Índia, Leo, Montemayor, Rutilus i Vedat. Després d'aquesta fase quedarà pendent l'asfaltat en el nucli del poble, Thiviers, l'Arenal i el Portitxol.
Així mateix, es reprendrà després de les vacances el procés de fresat amb el qual s'està esborrant la pintura viària que està duplicada en el Primer Muntanyar. Si el resultat és satisfactori, Obres ho emprarà en les Avingudes Juan Carlos I Alacant, que pateixen el mateix problema.