Creu Roja i Xàbia Viva coordinen una jornada de reforestació junt la Hípica de la Granadella

30 mar 2012 La regidoria de Serveisi Medi Ambient proporcionarà els plantons necessaris per l'activitat

L'Assemblea Local de la Creu Roja i l'associació Xàbia Viva han organitzat per a aquest diumenge una jornada de reforestació en la zona de la Muntanya Pública de la Granadella més propera al límit amb la urbanització Cumbres del Sol, a Poble Nou de Benitatxell. L'activitat compta amb la col·laboració de la regidoria de Serveis, que proporcionarà els plantons necessaris.
Segons ha indicat el president de Xàbia Viva, José Buigues, "som conscients que l'activitat es realitza en uns mesos en el qual les pluges són escasses", però ha destacat que així i tot "volíem fer la reforestació com a part del compromís de Xàbia Visca amb la protecció del Medi ambient".
També participen en aquesta activitat el grup de Bombers Voluntaris de Balconada al Mar i Protecció Civil de Xàbia, qui, a més d'acudir amb els seus voluntaris, utilitzaran el seu vehicles per a transportar l'aigua per al reg.
L'activitat pretén difondre la importància del patrimoni mediambiental del nostre poble i contribuir a la seua protecció i cura. Es desenvoluparà en el parc municipal de la Granadella, un dels recursos forestals més importants de Xàbia. Serà a les 10 del matí i el punt de trobada és la Senda de la Granadella entrada per Cumbresdel Sol, la tercera cadena en la zona de la hípica. Recomanem portar esmorzar, beguda i calçat esportiu i protector solar.