Xàbia licita l'explotació del servei d'hamaques i ombrel·les en diverses platges

29 mar 2012 L'Ajuntament proposa una nova concessió de lloguer de piragües a la Granadella

L'Ajuntament de Xàbia ha tret a licitació alguns dels serveis de temporada per a les platges que estan deserts des del 2010, com són l'explotació d'hamaques i ombrel·les en les platges de la Grava, Benissero o Primer Muntanyar i mitja platja de l'Arenal. Aquesta nova oportunitat per a obtenir la concessió respon a l'interès de l'Ajuntament al fet que aquests serveis estiguen disponibles, per la qual cosa s'ha rebaixat el preu de la licitació inicial, concursada en 2010. A més, la regidoria de Medi ambient i Platges que dirigeix Doris Courcelles proposa una nova adjudicació de caràcter nàutic, corresponent a un servei de lloguer de piragües en la platja de La Granadella.
En tots els casos, es compta amb una autorització del Servei Provincial de Costes d'Alacant per a enguany i el pròxim, i es pot donar servei des del 15 de maig fins al 30 de setembre, un període ampliable durant 16 dies en Setmana Santa i 15 dies abans i després de la temporada establida, prèvia sol·licitud dels interessats i l'abonament dels costos corresponents.
Els preus base de licitació són 1.300 euros a l'any per muntar i explotar 120 metres quadrats d'hamaques i ombrel·les en La Grava; 3.500 euros per 325 metres quadrats del mateix negoci en el Primer Muntanyar i 40.000 euros per 1.712 metres quadrats en l'Arenal.
Quant al preu base per la nova posta de 40 metres quadrats dedicada al lloguer de canoes a La Granadella s'ha xifrat en 600 euros.
L'adjudicació es resoldrà per procediment obert, amb un únic criteri que serà l'econòmic a l'alça, sempre que s'haja verificat que les instal·lacions es adeqüen al plec tècnic i al conjunt de la normativa.
Les propostes podran presentar-se fins al pròxim 9 d'abril en el departament de Medi ambient i Platges, situada en les oficines del Portal del Clot (Avinguda Amanecer número 2).