Més de 200 xiquets de Xàbia aprenen amb el taller L’Art per l’Art

29 mar 2012 Les pintures dels escolars estan exposades en la Casa de Tena

La sala d'exposicions de la Casa de Tena de Xàbia acull durant aquests dies una petita exposició de pintura infantil realitzada pels aproximadament 200 alumnes de segon de primària que han passat aquests dies per l'experiència “L’Art per l’art”, un taller coordinat pel departament d'Educació des de 2008 i que pretén introduir als xiquets en el món de l'art des de la contemplació, potenciar la seua creativitat i afavorir l'enriquidor costum de visitar les sales d'art.
Enguany, les monitores Sílvia Artígues i Arminda García han triat com a motiu del curs “els pintors de principis del segle XX” i “l’Enfant terrible de les Belles arts” per a, a través d'una història envoltada de màgia i fantasia, despertar la imaginació dels xiquets. La regidora d'Educació, Empar Bolufer, ha assistit aquesta setmana a una de les classes.
Els quadres resultants són reproduccions infantils de les obres dels grans mestres de principis de segle XX i es poden visitar a les vesprades i durant el cap de setmana al local municipal del carrer Major.