Amjasa repara una avaria registrada aquesta nit en la zona del Portitxol

28 mar 2012 El subministrament s'ha recuperat aquest matí

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, ha donat per reparada a les 5’30 hores d'aquesta matinada una avaria en la xarxa hídrica principal registrada anit, sobre les 21’30 hores, en la Carretera del Portitxol. Els operaris han treballat durant tota la nit per a poder retornar el subministrament a les aproximadament 700 habitatges afectats, encara que moltes d'ells estan desocupades en aquestes dates i les molèsties han sigut mínimes en registrar-se el tall d'aigua solament a la nit. Així mateix s'ha hagut de tallar al tràfic un dels carrils de la carretera al Cap de la Nau, via que recobrarà la normalitat en el tràfic aquesta mateixa vesprada.
Des del Consell d'Administració d'Amjasa lamenten les molèsties ocasionades, sobretot perquè és un tram de la xarxa que ja ha registrat nombroses avaries i reparacions en els últims temps. No en va, es tracta d'una canonada molt antiga, en zona baixa i que dóna suport a les urbanitzacions del sud del municipi.
Per açò, l'empresa es plantejarà substituir el tram més deteriorat i començarà a estudiar un projecte. Açò sí, des del Consell són conscients de les dificultats de realitzar qualsevol obra en la que és una de les principals vies per al tràfic i, a més, que és competència de la Diputació i no municipal. Per açò, la idea és poder executar aquesta millora de forma coordinada amb altres obres com les de construcció de la futura rotonda del Tossalet.