L'Ajuntament de Xàbia rep la visita del Delegat del Consell

21 mar 2012 L'alcalde trasllada al representant de la Generalitat la seua preocupació per la situació dels col·legis

El delegat del Consell a Alacant, Juan de Dios Navarro, ha realitzat avui una visita institucional a l'Ajuntament de Xàbia i s'ha entrevistat amb l'alcalde, José Chulvi, qui li ha traslladat algunes de les qüestions que afecten al municipi i que són competència de la Generalitat.
Com ha explicat Chulvi, s'ha avaluat la situació de les obres corresponents al Pla Confiança encara en execució, com és la construcció d'una biblioteca en el port, el pla d'asfaltat o la futura millora del passeig de l'Arenal, ajornada fins al cap de l'estiu per a no perjudicar la campanya turística.
Així mateix, el primer edil ha incidit en la situació que travessen alguns dels centres escolars de Xàbia, com els col·legis Graüll i el Vicente Tena, pendents d'un projecte de reforma que es va tractar amb l'anterior conseller d'Educació, José Císcar, però que, després del canvi de cartera, encara no s'ha reprès. Juan de Dios Navarro, després d'oferir a l'alcalde recolze i col·laboració, ha mostrat la seua predisposició a plantejar-li la situació a la consellera i a agilitar en la mesura del possible tots els tràmits necessaris. Navarro ha garantit el suport de la Generalitat a tots els projectes que Xàbia necessite “sempre que la situació econòmica ho permeta” i ha advocat per la “transparència i lleialtat entre ambdues administracions” per a treballar pel benestar dels ciutadans.
El delegat del Consell ha explicat que la seua visita a Xàbia s'emmarca en el calendari que s'ha marcat per a acostar l'Administració autonòmica als municipis, i especialment als seus alcaldes i regidors “que són els que tracten dia a dia amb els problemes de les persones i poden transmetre'ns les seues inquietuds”.
L'alcalde ha agraït el seu pas per Xàbia i la seua predisposició a treballar de la mà en aquells projectes actuals i futurs que interessen al municipi. Finalment, el regidor li ha regalat un facsímil del Títol de Vila de Xàbia, del que enguany es festeja el 400 aniversari.