L'Ajuntament de Xàbia posa en valor el passeig sobre la Caleta del Port

16 mar 2012 S'ha vallat i col.locat banquets en aquest passeig sobre el port

Els departaments de Medi ambient i Serveis de Xàbia han acabat una intervenció encaminada a posar en valor el passeig en altura situat en la zona de la Caleta del Port i que fins ara només s'utilitzava pels residents.
Seguint la filosofia de la ruta dels miradors, l'Ajuntament ha condicionat aquest espai on es pot gaudir del paisatge i de l'activitat en el port pesquer i esportiu. A més, s'espera que aquest passeig convide a caminar per aquesta talaia sobre el mar, que està connectada amb dues sendes que baixen fins al mateix port i que també han sigut desbrossades.
Les intervencions realitzades pel Consistori inclouen la neteja, pintura, reconstrucció dels murs més deteriorats i la col·locació d'un tancament de fusta per tot el recorregut. Així mateix, s'han instal·lat cinc bancs per a poder descansar i unes papereres. Com indiquen des del departament municipal que dirigeix Doris Courcelles, queda pendent un tram d'aquest pas, concretament el punt de la rampa que porta fins a la Casa del Pescador, ja que estan a costa de que es realitzen altres obres relatives a sanejament.