L'Ajuntament de Xàbia ofereix gratuïtament una jornada de coaching per a comerciants

16 mar 2012 La jornada serà el dijous 22 de març, de 20 a 22’30 hores, a l'Hemeroscopea

La regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de Xàbia, en col·laboració amb l'acadèmia Hemeroscopea i l'associació Xàbia Històrica, ha preparat una jornada de “coaching” gratuïta destinada específicament a comerciants del municipi amb interès per millorar. El coaching es tracta d'un mètode que cerca la motivació d'una persona o grup a través de la instrucció d'un entrenador o coach. En aquest cas, serà la formadora Cristina de Arozamena qui guie als assistents sobre com cercar les metes que desitgen o desenvolupar les habilitats per a cercar l'èxit professional i de l'empresa.
La jornada serà el dijous 22 de març, de 20 a 22’30 hores en les instal·lacions de l'acadèmia Hemerocopea (calle Príncep d'Asturies número 48) i és en aquest mateix lloc on els interessats han de reservar la seua plaça, ja que l'aforament és limitat. També poden inscriure's cridant al 96 579 2398.
Els assistents, que deuen tenir un comerç a Xàbia, poden portar a la classe les seues targetes de visita o publicitat de l'empresa