Xàbia acull una xarrada informativa sobre la substitució de comptadors elèctrics

13 mar 2012 És el dijous a ls 19 hores en el Museu

L'Associació Provincial d'Empresaris de Muntatges Elèctrics i Telecomunicacions de la província d'Alacant (APEME) oferirà aquest dijous 15 de març una jornada informativa sobre la implantació del Projecte STAR (Sistemes de Telegestió i Automatització de la Xarxa).
La xarrada serà a les 19 hores en el saló d'actes del museu arqueològic Soler Blasco (accés pel carrer Major) tindrà un accés lliure i gratuït fins a completar aforament.
Aquesta activitat informativa està especialment dirigida a empreses d'instal·lacions elèctriques, administradors de Finques, usuaris i consumidors, mestresses de casa i ciutadans de Xàbia en general. Entre els seus objectius, explicar de primera mà a tots els interessats el contingut del projecte STAR d'Iberdrola, i donar resposta a les preguntes que com a usuaris ens afecta directament la substitució dels equips de mesura (comptadors elèctrics). Als assistents a la Jornada se'ls lliurarà un tríptic informatiu resum del contingut d'aquesta Jornada dirigit bàsicament als Usuaris i consumidors.