Turisme programa una ruta teatralitzada a Xàbia i una excursió al Montgó per al pont de Sant Josep

12 mar 2012 Per participar a la ruta teatralitzada hi ha que inscriure's a les oficines de Turisme

Coincidint amb el pont de Sant Josep, el departament de Turisme de Xàbia començarà esta setmana la nova temporada d'activitats a l'aire lliure, com les rutes teatralitzades pel Centre Històric i el port o les de senderisme guiat per la xarxa d'espais naturals del municipi.
En concret, el dissabte 17 de març es realitzarà la primera ruta teatralitzada pel poble, titulada “El Tresor de Xàbia” i que, durant 90 minuts, segueix un recorregut pels edificis més emblemàtics del centre de la vila acompanyats per personatges de l'època com l'Arquitecte Urteaga, Sant Vicent Ferrer, pirates, un alcalde del segle XVIII o la dama dels esperits. Per a participar en aquesta activitat, amb un preu de 6 euros per adult i 3 per als xiquets, és necessari inscriure's en qualsevol de les oficines de turisme o cridant al 96 579 4356.
L'endemà, diumenge 18 de març, l'opció que ofereix el municipi és pujar al cim del Montgó en una excursió guiada, de caràcter gratuït i per a la qual no és necessari preinscriure's. L'eixida està prevista a les 8 del matí i el punt de partida serà el camp de tir de Xàbia, situat en la carretera dels Planes. L'excursió és de dificultat mitjana-alta i té una durada prevista de cinc hores, per la qual cosa es recorda als senderistes que porten calçat adequat, menjar i aigua suficient, una mica de roba d'abric per a protegir-se del vent en el cim i una càmera de fotos.
Les activitats preparades per als turistes a Xàbia es reprendran en Setmana Santa, quan s'estrenarà la nova ruta teatralitzada pel port.