El criminòleg Vicente Garrido presenta a Xàbia la seua primera novel·la

08 mar 2012 La cita literària serà el divendres a les 19’30 hores en la Casa de la Cultura

El criminòleg i psicòleg Vicente Garrido Genovés presentarà aquesta setmana a Xàbia la seua última obra. Amb “Crímenes Exquisitos”, coescrita amb Nieves Abarca, Garrido s'endinsa per primera vegada en el gènere de la novel·la, ja que fins ara la seua activitat literària s'havia centrat en assajos sobre perfils criminals amb llibres com “El rastre de l'assassí”, “El psicópata”, “La ment criminal” o “Cara a cara amb el psicópata".
La cita literària serà el divendres a les 19’30 hores en la Casa de la Cultura i comptarà amb la presentació a càrrec del criminòleg i policia José Martínez Espasa. Assistiran l'alcalde, José Chulvi, i la regidora de Cultura, Empar Bolufer.
La sinopsi de “Crímenes exquisitos” ressenya que la història se centra en la investigació de l'assassinat d'una jove a La Corunya que recorda a un altre esdevingut mesos abans en l'abadia de Whitby, Anglaterra. La inspectora Valentina Negro, ajudada pel criminòleg Javier Sanjuán investigarà el cas recolzada en Scotland Yard per a resoldre-ho, atrapar a l'assassí i de pas mostrar el més fosc que s'oculta la societat