La conselleria accepta posposar les obres en el passeig de l'Arenal de Xàbia fins al mes d'octubre

05 mar 2012 La junta de govern autoritza 15 llicències d'obra

El director general d'Obres Públiques, Projectes Urbans i Habitatge de la Generalitat, Vicente Dómine, ha notificat a l'Ajuntament de Xàbia l'acceptació dels nous terminis per a l'execució del pla de renovació urbana del passeig de l'Arenal, inclòs en el Pla d'Inversió Productiva del govern valencià.
Domine ha remès un escrit dirigit a l'alcalde, José Chulvi, en el qual assegura que després de consultar amb els tècnics, el seu departament “no veu inconvenient algun” a acceptar el retard de les obres fins al mes d'octubre, una vegada haja finalitzat la temporada estival. Per açò, el responsable autonòmic incideix que el seu departament farà tots els tràmits oportuns per a fer efectiva aquesta decisió en l'expedient i informa a l'Ajuntament que la millora del passeig s'iniciarà a l'octubre del 2012.
L'alcalde ha adonat d'aqueixa notificació als membres de la Junta de Govern, reunida aquest matí i que, entre altres tràmits, ha autoritzat deu llicències d'obra menor i cinc d'obra major. Chulvi ha reiterat el seu agraïment als responsables de la Conselleria d'Infraestructures per atendre les necessitats del municipi, que donat el seu caràcter turístic, no pot permetre's obres en la zona més concorreguda en l'estiu.