La regidoria de Joventut de Xàbia ofereix un curs de monitor sociocultural per a aturats

22 feb 2012 La matrícula està oberta fins al divendres 2 de març

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia ha obert la inscripció d'un curs de monitor sociocultural per a persones en atur, homologat pel Ministeri de Treball i Immigració, i de caràcter gratuït. Els interessats a inscriure's en aquesta formació ocupacional poden fer-ho aportant una fotocòpia del DNI, de la targeta SIP i la de demandant d'ocupació del SERVEF fins a divendres que ve 2 de març en les oficines de Monjove (en la planta baixa de la Casa de la Cultura) o informar-se en monjove@monjove.net o 96 5795400. Les places són limitades pel que s'assignaran per ordre d'inscripció i segons la situació sociolaboral.
El curs té una durada de 20 hores i es realitzarà els dies 20, 23, 27 i 30 de març de 9 a 14 hores en la Casa de Tena (Carrer Major,43) i els assistents rebran al final el corresponent títol oficial.
Entre els objectius d'aquest curs està donar a conèixer la professió i les funcions d'un monitor sociocultural, afavorir el desenvolupament de les aptituds i habilitats dels professionals com a agents dinamitzadors de la intervenció social així com fer entendre la programació com un element clau pel bon funcionament de la intervenció sociocultural.
Com ha indicat l'edil de Joventut, Tere Bisquert, el seu departament no pot estar alié als problemes que pateixen els joves per a trobar treball, per la qual cosa també s'han sumat a oferir accions formatives encaminades a augmentar les seues possibilitats d'ocupació.