Xàbia celebra un ple extraordinari per a mostrar el seu suport a les necessitats de la comunitat educativa local

20 feb 2012 La sessió se celebrarà aquest dijous a les 17’30 hores

Tal com es va acordar en l'últim consell escolar, la Corporació de Xàbia elevarà a ple les demandes de la comunitat educativa local i mostrarà així el seu suport institucional a les sol·licituds que han presentat davant l'Ajuntament les Associacions de Mares i Pares (AMPA) i els centres escolars i de secundària del municipi.
El ple, de caràcter extraordinari, se celebrarà aquest dijous a les 17’30 hores, coincidint amb una de les concentracions setmanals front la casa consistorial que secunden els col·lectius vinculats a l'escola pública. Entre els punts que conformaran la moció de suport està reivindicar el pagament dels 145.895 euros que deu la conselleria d'Educació als centres públics de Xàbia en conceptes de beques de menjador, despeses de funcionament dels centres, ajudes per a llibres i programes de compensatòria. A aquesta quantitat cal afegir els pagaments per menjador i despesa ordinària corresponents a gener i febrer de 2012.
Els altres punts arreplegats en la moció són que es dignifique la tasca docent, que es comunique a cada centre la dotació econòmica per a 2012 i així puguen planificar el curs i elaborar els seus pressupostos, i la retirada del decrete llei 1/2012 aprovat pel govern autonòmic.