Els lampistes d'Amjasa milloraran les seues tècniques per a reparar les xarxes de subministrament

16 feb 2012 El consell d'administració mostra la seua aposta per la formació dels treballadors

L'empresa d'Aigües Municipals de Xàbia, Amjasa, ha obtingut una subvenció de l'Associació Espanyola d'empreses Gestores dels Serveis d'Aigua a Poblacions (AGA) per a millorar la formació dels seus treballadors. Es tracta d'un curs de manteniment correctiu en xarxes de proveïment destinat a lampistes i al que acudiran nou professionals de l'empresa i altres tres treballadors del sector que estan en situació de desocupació. Les classes es realitzaran els divendres 2, 9 i 16 de març en horari de matí i seran impartides per tècnics de AGE: formació i consultoria.
Com expliquen des del Consell d'Administració de Amjasa la sol·licitud d'aquests cursos formatius és una mostra de la nova política d'empresa i de la preocupació i compromís en què els seus treballadors siguen el més competents possible. De fet, en les instal·lacions que té l'empresa en el Camí Cabanes s'ha habilitat recentment una nova aula dedicada a la formació en el que fins a fa uns mesos era el despatx de l'antic gerent.
En quant al curs que s'impartirà el pròxim mes, els inscrits aprendran a realitzar les operacions de manteniment en les xarxes i instal·lacions de proveïment i distribució d'aigua i de sanejament; seran capaços de detectar, analitzar i valorar les causes d'avaries, triant el sistema d'actuació que garantisca la menor afecció al servei; aprendran a seleccionar adequadament els equips, eines, materials, útils i mitjans auxiliars necessaris a substituir l'element deteriorat, dins del temps previst i amb la qualitat i seguretat exigida, comprovant el seu funcionament o a realitzar operacions pròpies de reparació de les vàlvules, bombes i altres components de la xarxa desmuntar i reparar les seues parts danyades.