La UNED Sènior obri la inscripció als nous cursos de literatura, història i informàtica

10 feb 2012 Els alumnes del primer quadrimestre han rebut els seues diplomes

La UNED Sènior ha obert el termini per a matricular-se en els tres cursos que s'oferiran a Xàbia al llarg d'aquest segon quadrimestre. En concret s'ofereix formació en informàtica avançada, un curs que és continuació del desenvolupat totes les vesprades dels dilluns durant el primer quadrimestre, pel que les places estan pràcticament cobertes.
Relacionat amb la literatura, s'ha preparat “Grans personatges de la literatura espanyola” a càrrec de la professora Victoria Monera i que tindrà lloc els dimarts de 17’30 a 19’30 hores en les instal·lacions de la biblioteca. El tercer curs és “Història de l'Art modern (Renaixement)” impartit per Alfred Serrano els dilluns i dijous de 18’30 a 20 hores. La matrícula estarà oberta fins a principis de març i el seu preu és de 40 euros per a alumnes que ja hagen cursat estudis en la UNED Sènior i 45 per als nous. Per a inscriure's cal passar-se dilluns, dimarts o divendres a les vesprades per l'Institut Antoni Llidó o els dijous al matí per la segona planta de la biblioteca.
La UNED Sènior és una secció formativa dirigida a les persones majors de 55 anys i que no requereix cap formació prèvia. L'únic requisit per a assistir és tenir interès a augmentar els coneixements, ja que és una magnífica oportunitat per a aprendre per plaure i gaudi.
Aquest nou concepte d'educació per a adults fa ja quatre anys que s'ofereix a Xàbia. Precisament aquesta setmana, els responsables de la UNED i la regidora d'Educació, Empar Bolufer, han lliurat els diplomes als alumnes dels cursos del primer quadrimestre: informàtica nivell elemental, Parlem bé?, sobre llengua i comunicació, a més d'unes tertúlies literàries.