Els treballs de reparació de les rondes afectaran la setmana vinent a Ronda Sud i Doctor Borrull

09 feb 2012 Demà es reobri al tràfic Sant Joaquín i Príncep d'Astúries

La regidoria d'Obres de Xàbia informa que, després de les obres de reparació de l'empedrat, demà divendres es reobrirà al tràfic els carrers Sant Joaquín i Príncep d'Astúries. Encara que estava previst que els treballs es perllongaren durant deu dies, els materials emprats han permès agilitar el procés i acurtar els terminis fixats per a cada fase. Així, després de deixar el Centre Històric lliure d'obres durant el cap de setmana, dilluns que ve es reprendran els treballs en la Ronda Sud (des de la placeta del Convent al Portal del Clot), i carrer Doctor Borrull (des de la placeta fins al carrer Sant Vicent). Per a minimitzar l'impacte en el tràfic, es permetrà circular per la Placeta del Convent i enllaçar amb carrer La Fuente (per a eixir del municipi) o l'Avinguda Ramón Llidó, connectant amb l'Avinguda Palmela.
Els nous terminis es marcaran depenent del ritme dels treballs i la meteorologia, però si tot discorre segons el previst, la intenció municipal és concentrar el treball entre setmana i evitar molèsties durant els caps de setmana. Els trams restants són: Ronda Sud (del Portal del Clot a l'Avinguda d'Alacant) i una última fase que afectarà a la Ronda Nord (d'Avinguda d'Alacant, Plaza Marina Alta i primer tram de Príncep d'Astúries fins al carrer Buenaire).
Com explica el regidor Paco Torres, els treballs els du a terme la mateixa empresa que es va encarregar de la reurbanització de les rondes perimetrals, doncs es tracta de reparacions incloses en la garantia. En quant al llimat de les voreres, es tracta d'una intervenció apart i ho realitza una empresa local.