Es cerquen fotos de l'activitat social en l'antic Central Cinema de Xàbia

06 feb 2012 El Generador Cultural muntarà una exposició per a reviure aquest emblemàtic edifici

L'associació El Generador Cultural, en col·laboració amb la regidoria de Cultura de Xàbia, està cercant fotos o vídeos que revisquen les moltes activitats que va acollir l'antic Central Cinema. Titulat “Pròximament” aquest projecte de recuperació vol aconseguir material suficient per a muntar una exposició monogràfica en el Museu soler Blasco que revisca el cinema i la seua nostàlgia en la imaginació dels ciutadans. Per açò, a més de les fotografies, són ben rebuts cartells, entrades o qualsevol tipus d'objecte relacionat amb aquest cinema, un espai protagonista en la vida social de Xàbia durant dècades.
No en va, fins i tot després de tancar com a sala, aquest emblemàtic immoble situat en ple Centre Històric va acollir balls de finalització de curs, presentacions de les festes i gales benèfiques fins a finals dels anys 90.
El termini per a arreplegar les aportacions s'ha ampliat fins al divendres 10 de febrer i els punts de recollida són la seu de la Fundació Cirne (Avinguda d'Alacant número 18, al costat de la Creu Roja) o la Impremta Botella (Arquitecte Urteaga 14) o directament per email a elgeneradorcultural@gmail.com.
Com expliquen des de l'organització, totes les fotografies seran escanejades i retornades de seguida als seus propietaris.