El cicle de piano continua a Xàbia amb l'actuació de Muñoz Cañivano

02 feb 2012 Els alumnes del conservatori professional ofereixen la setmana vinent audicions de saxofon, violí i contrabaix

El Conservatori Professional de Música de Xàbia acollirà divendres que ve, 10 de febrer, un nou recital inclòs en el cicle de piano a càrrec del músic barceloní Juan José Muñoz Cañivano. El concert començarà a les 21 hores i tindrà accés gratuït i lliure fins a completar aforament. El programa inclou obres de F. Schumann, F. Chopin, I. Grieg i M. Moussorgsky.
Muñoz Cañivano exerceix en l'actualitat una gran labor concertística, oferint recitals i col·laborant en molt diverses agrupacions de càmera junt a grups i solistes de la talla del Quartet Kocian de Praga, el flautista Vincenç Prats (solista de l'Orquestra de París), el oboísta Dorin Gliga (de l'Orquestra Georges Enescu de Bucarest), el chelista Igor Musteata o la guitarrista Mª Esther Guzmán.
Entre els seus projectes més immediats destaquen actuacions amb algunes de les principals orquestres espanyoles: Orquestra de Còrdova, sota l'adreça de Rodolfo Sanglimbeni (titular de l'Orquestra Municipal de Caracas) en el Festival de Música Espanyola de Cadis; Orquestra de Balears, al costat de Salvador Brotons, així com concerts en O.S. a., Veneçuela i Argentina, entre uns altres.
Així mateix dedica part del seu temps a l'ensenyament impartint cursos en diferents Conservatoris i escoles de música, havent sigut professor de piano i música de cambra en el Centre d'Estudis Musicals de Barcelona.
La seua versatilitat, la seua capacitat interpretativa i de comunicació amb el públic, amén d'una tècnica sòlida, li permeten obtenir els més grans èxits i despertar l'entusiasme allà on actue, sent considerat com un dels més ferms valors del panorama pianístico actual.
També al llarg de la setmana vinent es podrà gaudir de dues audicions oferides pels músics del Conservatori Professional de Xàbia. El dimecres, a les 19 hores, seran els alumnes de saxo mentre que el divendres, a la mateixa hora, el recital tindrà com a protagonistes als estudiants de violí i contrabaix.