Contacontes i titelles per a xiquets, aquest cap de setmana a Xàbia

26 ene 2012 Cultura també ha programat dues exposicions i un concert de piano

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia ha preparat nombroses activitats amb accés gratuït per a demà divendres i el dissabte. A les 18 hores, com cada setmana, hi haurà contaconte infantil en la Biblioteca Municipal. Aquesta setmana es relatarà el clàssic: La Ventafocs. També el dissabte la programació està pensada per als més xicotets, ja que hi haurà dues sessions de teatre de titelles en la Casa de Cultura. La companyia Lluerna Teatre oferirà l'obra Pinotxo a les 17 i a les 18’30 hores.
En quant a altres cites culturals, demà divendres a les 19 hores, en la sala d'exposicions Casa del Cable, en el passeig Marina Espanyola, s'inaugurarà una exposició retrospectiva sobre la Penya la Marina, que enguany celebra el seu 50 aniversari.
No serà l'única inauguració del dia, ja que a les 20 hores, aquesta vegada en el Centre Històric, obrirà la mostra col·lectiva: Omplint el buit, a càrrec de la Escola de Plàstica Experimental A. Vives de Gata. Aquesta exposició estarà en la Casa Tena (carrer Major 41) fins al 18 de febrer.
A la mateixa hora, els afeccionats a la música també tenen una cita: el concert de piano de Mario Prisuelos dins del cicle de piano. El pianista interpretarà obres de A. Soler, David del Port, Raquel Rodríguez, I. Granados, Alberto Carretero, M. de Falla, José Minguillón, I. Albéniz, J. Turina i Mario Carro.