Nou curs d'anglès per a aturats a Xàbia

25 ene 2012 Les classes les imparteixen britànics voluntaris

L'Ajuntament de Xàbia, a través de l'Oficina d'Atenció al Resident, i el Consorci per a la Recuperació Econòmica i l'Activitat de la Marina Alta (CREAMA) ha obert la matrícula per al segon curs d'anglès impartit per britànics natius. Els interessats a assistir a les classes, de caràcter gratuït i especialment dirigides a aturats, tenen fins al dia 30 d'aquest mes per a acostar-se a les oficines de Creama a Xàbia (carrer Roques número 5) i apuntar-se. Les places són limitades a 15 alumnes per grup i hi haurà tres torns: dilluns i dimecres de 9’30 a 12’30 hores; dimarts i dijous de 9’30 a 12’30 hores i un tercer a les vesprades (de 16’30 a 19’30 hores, dies a determinar).
Els professors, voluntaris que volen col·laborar a millorar la empleabilitat de persones que estan en l'atur, dividiran als alumnes en tres nivells: bàsic, intermedi i avançat. El curs té una durada de 60 hores i s'imparteix en les instal·lacions del centre d'Educació de Persones Adultes (EPA). Els alumnes rebran en finalitzar el curs un certificat de coneixements per part del CREAMA.
Durant la passada tardor ja es va assajar amb èxit un primer curs d'aquest tipus, que aprofita les diferents nacionalitats que conviuen a Xàbia per a facilitar l'aprenentatge d'idiomes.