L'edil de Turisme aprofita Fitur per a contactar amb grups hotelers i de guies d'excursions perquè programen a Xàbia

20 ene 2012 El municipi presenta la Nit dels Focs en el stand de la Costa Blanca

El regidor de Turisme de Xàbia, Antonio Miragall, trasllada un balanç molt positiu de la primera fase de la fira de turisme de Madrid, Fitur, que ha estat dirigida a professionals del sector. En aquest sentit, Miragall ha indicat que en aquests primers dies de fira ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb Anselmo de la Cruz, director general del grup turístic internacional *Transhotel, a qui li ha animat a fer inversions a Xàbia. El regidor també ha estat amb associacions de guies turístics de Benidorm i València per a analitzar futures col·laboracions i l'ampliació de les excursions que es detinguen a Xàbia.
Entre els seus contactes de treball, Miragall ha comentat alguns encaminats a la promoció en altres regions, com Castella-la Manxa, i un altre amb una empresa informàtica per a modernitzar les eines de promoció turística.
Així mateix, el regidor ha presentat al costat del diputat provincial de Turisme, Joaquín Albaladejo, tot el nou material promocional de Xàbia en una roda de premsa celebrada en el stand de la Costa Blanca. Miragall, a més de les rutes teatralizades o les guies de senderisme i bicicleta, ha presentat la Nit dels Focs i el seu potencial com a festa d'interès turístic. Aquesta festivitat local també es potenciarà en la segona fase de Fitur, que comença el dissabte i està dirigida a tot tipus de públic. I és que la reina de Fogueres, Ana Bisquert, estarà en el stand amb el vestit regional.