Xàbia acull una reunió de col·laboració entre les regidories de Joventut de la comarca

19 ene 2012 La finalitat d'aquests contactes és compartir experiències i recursos

Les instal·lacions de Monjove, en l'Ajuntament de Xàbia, han acollit aquesta setmana una reunió comarcal de regidors i tècnics de Joventut a la qual va assistir l'edil de Xàbia, Tere Bisquert i representants de Dénia, Calp, Teulada, Poble Nou de Benitatxell i Benissa. La cita pertany a l'estratègia de cooperació entre municipis de la Marina Alta disposats a coordinar-se, compartir experiències i optimitzar recursos.
Segons explica el tècnic del Consistori de Xàbia, Vicent Buigues, aquest tipus de contactes entre municipis amb característiques socials similars es van iniciar fa més de dos mesos i serveixen per a debatre sobre projectes, èxits i fracassos en la complexa tasca que és arribar i atraure a la joventut des de l'administració.
Buigues ha avançat que les xarxes socials són una eina que tots coincideixen a considerar com de les més eficaces a l'hora de comunicar-se amb els joves. Per açò, un dels primers plans que es va a treballar conjuntament és la possibilitat d'obrir un concurs de videos sobre prevenció sexual, drogues o trastorns alimentosos que es penjarien en aquestes xarxes socials de tots els Ajuntaments implicats.
Un altre dels projectes que s'ha començat a madurar és la possibilitat de crear un circuit de rock a nivell comarcal que permeta als grups de cada població eixir a tocar als pobles veïns.