La biblioteca de Xàbia dóna la benvinguda als nounats

18 ene 2012 Una reunió animarà als pares a que transmeten als seus xicotets el plaure per la lectura

La Biblioteca Municipal de Xàbia donarà la benvinguda a la lectura a tots els bebès nascuts al llarg del 2011 en un acte organitzat demà dijous, a les sis de la vesprada, i al que estan convidats tots els veïns del municipi que van ser pares el passat any.
La reunió, en la qual parlaran educadors infantils, servirà per a explicar el convenient que és la lectura per a la infància i per a tractar de convèncer als progenitors del seu important paper al hora d'iniciar i estimular als seus fills en aquesta activitat que combina cultura i plaure. Com indica la bibliotecària, Catalina Cardona, a més d'obrir-los les portes de la biblioteca, es donaran unes recomanacions als pares, tant de lectures com de com inculcar a l'amor pels llibres. Així mateix, la Biblioteca Municipal els regalarà un llibre perquè puguen llegir-ho als xicotets.
La campanya d'animació lectora “Benvinguts a la Lectura” es duu a terme des de 2006 en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, que va triar a Xàbia com a biblioteca pilot en aquesta experiència dirigida a iniciar en la literatura als més xicotets. Des d'aquell moment, són 200 els xiquets de poca edat els que compten amb el carnet de socis de la biblioteca.
Contacontes
No és l'única acció que, des de la regidoria d'Educació, s'organitza com a animació lectora. De fet aquesta mateixa setmana s'està oferint un contacontes pel qual passaran tots els alumnes de 1º i 2º de primària de les escoles del municipi