L'alcalde de Xàbia formarà part de la comissió d'Urbanisme i Habitatge de la FEMP

18 ene 2012 José Chulvi és un dels dos delegats valencians a este organisme de caracter nacional

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha sigut designat vocal de la comissió d'Urbanisme i Habitatge de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que es constituirà dilluns que ve en la seu que aquest organisme nacional té a Madrid. Chulvi actuarà com a representant de la Corporació local i serà un dels dos delegats valencians en aquesta comissió formada per 25 membres arribats de diferents comunitats autònomes.
L'objecte principal de l'Àrea d'Urbanisme i Habitatge de la FEMP és fomentar entre els seus associats el desenvolupament urbà integrat, cohesionat i sostenible, que contemple polítiques actives d'habitatge. Entre les seues atribucions està impulsar la col·laboració institucional per a l'engegada d'iniciatives urbanes i d'ordenació del territori concordes amb l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible de la Unió Europea, prestant especial atenció a les polítiques de rehabilitació d'àrees consolidades, fomentant la millora de la qualitat dels habitatges existents i de nova construcció i afavorint especialment aquelles mesures que contribuïsquen a la millora de la seua eficiència energètica.
Per a l'alcalde de Xàbia poder formar part d'aquesta comissió és una gran oportunitat d'estar al dia en un sector tan sensible per al municipi com és l'urbanisme i de conèixer de primera mà totes les noves estratègies enfocades a la sostenibilitat i les bones pràctiques per a aconseguir que Xàbia siga cada dia més còmoda.
Així mateix, Chulvi ha destacat que la Federació Espanyola de Municipis i Províncies és una institució “molt important per al municipalisme” i per tant, promou convenis, subvencions i campanyes dels quals ara l'Ajuntament de Xàbia estarà molt millor informat.