AMJASA permet als nous abonats pagar en sis mesos la quota de connexió

17 ene 2012 El consell aprova una modificació puntual de la normativa per fugides

El consell d'Administració de l'empresa d'Aigües Municipals de Xàbia, AMJASA, va acordar ahir un nou sistema de pagament ajornat per als qui contracten noves connexions. Segons la proposta que va tirar endavant per unanimitat, els futurs abonats podran fraccionar aquest pagament en sis quotes mensuals. Passats aqueixos sis mesos, el client haurà d'haver fet efectiva la totalitat de la quota corresponent als serveis de contractació i escomesa a la xarxa o, en cas contrari, es procedirà al tall immediat del subministrament.
Amb aquesta mesura, AMJASA demostra la seua sensibilitat al període de crisi i dificultats econòmiques que travessen famílies i empreses de Xàbia i tracta de contribuir al fet que siga més assequible el procés de construir-se una casa o obrir una nova oficina. Des de l'empresa s'és conscient que aquesta tarifa sol ser bastant elevada, sobretot per l'obligació de realitzar una aportació a la planta dessalinitzadora, per la qual cosa ha decidit aplicar aquestes facilitats amb la finalitat de reactivar les altes d'abonats.
Un altre dels acords presos ahir en el consell va ser una modificació puntual de la normativa per fugides, de manera que aquesta resulte més beneficiosa per a l'abonat. L'empresa aplica unes tarifes progressives per segments de consum que penalitzen a l'usuari si es detecta un consum anormal per avaries interiors o abandó. Amb el canvi, si es pot comprovar que l'elevat consum tant domèstic com de la instal·lació de reg és atribuïble a una avaria, s'aplicarà el tram de tarifa immediatament inferior.