L'alcalde de Xàbia rep als representants de les festes de Fogueres de Sant Joan

13 ene 2012 La quintà 2012 s'anomenará "La Fotraka"

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha rebut aquest migdia als representants de les festes de Fogueres per al 2012. El primer edil i el regidor de Festes, Juan Ortolá, han conversat amb els presidents de la Quintà “La Fotraka”, de la qual formaran part més de 80 joves del municipi que enguany compleixen la majoria d'edat. Els representants dels festers són José David Bou Sala i Mari Ángeles Caballero Mata, mentre que Rubén Bisquert Ferrer i Carmen Cholbi Mulet presideixen la Comissió Juvenil.
També ha estat en alcaldia la regina de Fogueres 2012, Ángela Cholbi Mulet, i les seues dames d'honor Aurora Ferrer Ribes i Sandra Valero Martínez i la reina infantil María Buigues de Tapia al costat de les seues dames Claudia Sánchez Tachó i Laura Calavia Zellinger.
Des de l'Ajuntament s'ha desitjat molta sort als cinquens en un any que recordaran com molt especial, al mateix temps que se'ls ha demanat la màxima col·laboració amb la comissió, que presideix Elena López, per a poder mantenir la qualitat de les festes en uns temps marcats per l'austeritat.
L'alcalde els ha aconsellat que ho passen ben però, sobretot, que no descuren els estudis durant el curs per a així poder al juny gaudir plenament les festes de les quals seran protagonistes