Educació organitza un taller per a aprendre a cercar treball

12 ene 2012 El curs també ajuda a afrontar psicològicament l'estar en atur

La regidoria d'Educació, a través del Gabinet Psicopedagògic Municipal, oferirà a partir de la setmana vinent un taller per a aturats en el qual es podran aprendre estratègies per a millorar les habilitats socials i personals, així com a aplicar-les en la vida quotidiana i en la cerca de treball. És una formació útil tant per a afrontar la difícil situació de trobar-se en l'atur com per a engegar-se en la cerca d'una nova ocupació i a aprofitar productivament el temps lliure.
Les classes del curs es desenvoluparan en set sessions, els dimarts de 10 a 12 hores, començaran el 17 de gener i es perllongaran fins al 28 de febrer.
Entre les matèries a abordar està com preparar una entrevista de treball, aprendre a redactar un currículum eficaç i altres experiències pràctiques orientades a la cerca d'ocupació. Entre elles hi haurà una visita a les oficines del Creama a Xàbia, on se'ls explicarà tots els recursos que tenen a la seua disposició, o com revisar les ofertes laborals del Servef, o en portals com Infojobs.
Altres tècniques que s'aprendran en aquest taller són les encaminades a controlar el stress o a augmentar la capacitat i qualitat de la comunicació amb el llenguatge corporal, així com a utilitzar-ho en algunes situacions. També s'aprofundirà en els mecanismes que potencien el pensament positiu i assertivitat, així com les habilitats socials de comunicació i participació.
La inscripció és gratuïta i pot formalitzar-se fins al 16 de gener en el Centre Social de Xàbia (carrer Rafael Echagüe número 3). Per a més informació poden telefonar al 96 579 4142 o manar un correu electrònic a psicopedagogia@ajxabia.org
Amb el taller “Engega el teu temps lliure”, la regidoria d'Educació que dirigeix l'edil Empar Bolufer vol contribuir a les polítiques actives que està impulsant l'Ajuntament per a afrontar el greu problema social i econòmic que suposa de la desocupació.