1.500 xiquets han gaudit de les vesprades de Nadal Esportiu

09 ene 2012 La regidoria d'Esports de Xàbia agraeix la col·laboració de tots els clubs

El regidor d'Esports de Xàbia, Juan Luis Cardona, vol agrair la col·laboració a tots els clubs que s'han implicat en la primera edició del Nadal Esportiu, celebrat durant les vesprades d'aquest nadal en el Palau d’Esports. La campanya d'oci gratuïta ha obtingut una gran acceptació entre els xiquets i joves del municipi com demostren les xifres de participació. S'estima que durant les tres vesprades d'activitats són 1.500 xiquets d'entre 3 i 14 anys els que han passat pel pavelló per a gaudir del tennis, birles, tricicle, pilotes botadores, rocòdrom, pèndul, mazagol, tir amb ballesta, psicomotricitat, futbol, inflables, punteria, karate, judo, tir amb arc i gimnàstica rítmica.
Així mateix, aquestes jornades han suposat una bona oportunitat per als clubs que han volgut promocionar les seues diferents disciplines i donar-se a conèixer entre la població gràcies als tallers i activitats d'aquests dies. En aquest sentit, Cardona vol destacar la predisposició dels clubs de Karate Washinkai, Judo, Gimnàstica Ritmica Xàbia, Centre Excursionista, Club Arquers Tir amb Arc de Xàbia, club de Tennis Xàbia, Acadèmia de Tennis Ferrer i Club d´Escacs Xàbia.
El regidor també ha destacat el gran treball dels monitors participants, sobretot de Juan Rivero i, després de comprovar la bona acceptació de Nadal Esportiu, ha mostrat la seua intenció de repetir la iniciativa el pròxim any.