El Club Leones dona a Serveis Socials de Xàbia 45 lots de productes bàsics

26 dic 2011 El departament agraeix les aportacions solidàries d'associacions i col·lectius

La regidoria de Serveis Socials de Xàbia ha rebut en les últimes dates diversos donatius d'associacions i col·lectius que han col·laborat perquè aquestes festes siguen un poc millors en les cases de les persones menys afavorides. En aquest sentit, el personal que treballa en el departament i l'edil responsable, Tere Bisquert, volen mostrar el seu més sincer agraïment a les moltes persones i entitats compromeses socialment que demostren dia a dia que Xàbia és un municipi solidari.
Entre ells està el Club Leones de Xàbia, Dénia i Pedreguer, que la passada setmana donaren 45 lots de productes de primera necessitat, o l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia, que ha posat a la venda les fotografies de l'exposició que actualment tenen en el Museu Soler Blasco per a recaptar fons per a l'adquisició i ensinistrament d'un gos destinat a un xiquet autista del municipi. Des del departament també ressenyen el donatiu que, com cada any, ha lliurat l'Associació d'Hispanófilos per a les famílies necessitades o empreses com Rebaldibeheer S.L., Juan Chorro, Pepe Roig i les diferents Charity Shops, que han ajudat a dotar de mitjans al taller ocupacional per a malalts mentals crònics de Xàbia (TAPIS).
Finalment, des de Serveis Socials volen mostrar públicament el seu agraïment als col·lectius amb els quals treballa braç a braç durant tot l'any per a arribar i atendre les moltes necessitats que van sorgint. El reconeixement especial de la regidoria és per a Càrites Parroquial de Sant Bartolomé, Càrites Parroquial Verge del Loreto (port), i a l'Assemblea Local de Creu Roja, agrupacions que estan sent un gran suport per a sortejar aquests moments complicats de l'economia que a tantes famílies han posat en destrets.