David Ferrer deixa la seua Copa Davis en l'Ajuntament perquè els veïns puguen veure-la i fotografiar-se amb ella

22 dic 2011 Un miler de veïns va rebre ahir al tennista en la plaça, on es va festejar la seua magnífica temporada

La recepció de l'Ajuntament de Xàbia acull des d'aquest matí la rèplica de la Copa Davis que ha cedit el tennista David Ferrer per a què, durant els pròxims quinze dies, tots els veïns que ho desitgen puguen veure-la o fotografiar-se amb ella. Est és un dels gestos que ha tingut l'esportista local amb el seu municipi, que ahir a la vesprada li va rendir un bonic homenatge i el va rebre com a flamant campió de la Davis i després de tancar una de les millors temporades de la seua carrera.
Ferrer va ser rebut en la Casa Consistorial per l'alcalde, José Chulvi, la Corporació i altres autoritats com el Jutge de Pau o els comandaments de la Policia Local i Guàrdia Civil. Després de signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament, el tennista va eixir a un escenari instal·lat en la plaça, on s'havia preparat un acte popular perquè els ciutadans pogueren compartir amb ell els assoliments d'aquesta temporada. David Ferrer es va dirigir al públic mostrant l'orgull que sent dels seus orígens i de l'afecte i suport que li professen tots els xabieros. “Cadascun dels meus triomfs és de Xàbia” va proclamar, al mateix temps que va anunciar que la raqueta amb la qual va jugar el seu èpic partit de Davis contra Juan Martín Del Potro es quedarà per sempre en el seu municipi natal. “Si algú se la mereix sou vosaltres” va manifestar. Aquesta raqueta es quedarà en les vitrines de l'Ajuntament com a record dels assoliments de l'esportista d'elit més internacional de la població.
La festa va congregar a un miler de veïns en la plaça que van poder veure d'a prop al seu ídol i els més afortunats, aconseguir una de les pilotes que el tennista va llançar amb la seua raqueta. La celebració va concloure amb música i confetis i amb la signatura de desenes d'autògrafs per part de David Ferrer als seus seguidors