Joventut i Esports s'uneixen per a oferir aquest nadal dues setmanes plenes d'activitats en el Palau dÂ’Esports

21 dic 2011 Hi haurà oferta per a totes les edats i amb caràcter totalment gratuït

Les regidories de Joventut i Esports de Xàbia han presentat avui l'activitat Nadal Jove-Nadal Esportiu, una oferta d'oci dirigida a xiquets i adolescents que es desenvoluparà aquest nadal en el Palau D’Esports Miguel Buigues Andrés. Amb un accés totalment gratuït, es converteix en una opció perfecta perquè els joves es divertisquen de forma sana i sense haver d'eixir del municipi i, al mateix temps, ve molt bé als pares als quals els és complicat compaginar el treball amb les vacances dels seus fills.
La primera fase de la campanya tindrà lloc la setmana vinent, de dimarts a dijous (27, 28 i 29 de desembre) de 16’30 a 20’30 hores i està organitzada per Joventut. Segons ha explicat la regidora responsable, Tere Bisquert, a l'interior del poliesportiu es concentraran les activitats dirigides als més xicotets. Hi haurà una zona d'unflables, una altra de tallers diversos com el de molinets, roses de cartró, figuretes de pessebre, argila i xapes. Un altre espai es destinarà a jocs de taula, de pilota, amb la wii o Xbox i també hi haurà un circuit de cotxes, rocòdrom, tirolina, pont tibetà, high jumping o rolerball. Com a novetat, en els exteriors del poliesportiu s'oferiran altres activitats específiques per a adolescents, com paintball, ball o bmx (bicicleta motocrós).
La fórmula per a ocupar les vesprades de la setmana de nadal fa anys que se celebra a Xàbia amb èxit. Però enguany s'ha volgut ampliar els dies amb una altra campanya: Nadal Esportiu, que arribarà amb l'any nou els dies 2, 3 i 4 de gener (de dilluns a dimecres) en el mateix lloc i horari, de 16.30 a 20’30 hores. Com ha detallat l'edil d'Esports, Juan Luis Cardona, les activitats estan dirigides a xiquets a partir de tres anys. Hi haurà psicomotricitat, mazagol, ping pong, mini básquet, birles, escacs, gymkana, mini tennis, pilotes botadores i altres jocs relacionats amb el futbol o el karate. Segons ha agraït Cardona, Nadal Esportiu comptarà amb la col·laboració de diversos clubs com el Washinkai, de Gimnàstica Rítmica, el Centre Excursionista, Judo, Tir amb arc o Escacs , entre uns altres. L'edil ha indicat que aquesta és la primera vegada que es realitzen aquestes jornades i espera que tinguen tant èxit com les de joventut, al mateix temps que ha mostrat el seu desig que els participants gaudisquen no solament de l'esport, sinó que aprenguen valors com el companyerisme, la col·laboració i el respecte.