Ángela Cholbi Mulet és la nova regina de les Fogueres 2012 a Xàbia

19 dic 2011 La xiqueta María Buigues de Tàpia serà la regina infantil

La Quintá del 2012 va triar dissabte passat als càrrecs per a les pròximes festes de Fogueres de Sant Joan de Xàbia en una concorreguda gala celebrada en el pavelló d'esports. Després d'una desfilada de tots els festers, els quintos i quintes (joves del municipi que enguany compleixen els 18 anys) van realitzar una votació secreta per a triar als seus representants en la qual Ángela Cholbi Mulet va resultar la més recolzada pels seus companys, convertint-se en la pròxima regina major de les festes xabieres. Al costat d'ella estaran Aurora Ferrer Ribes i Sandra Valero Martínez com a dames d'honor. En la vetlada els quintos també van triar als seus presidents, càrrecs que exerciran José David Bou Sala i Mari Ángeles Caballero Mata, mentre que Ruben Bisquert Ferrer i Carmen Cholbi Mulet seran els representants de la Comissió Juvenil.
El que ha sigut el primer acte oficial dels Fogueres 2012 també va servir per a desvetlar el nom de la regina infantil i les seues dames, designades per sorteig. Així, la xiqueta María Buigues de Tàpia serà la màxima representant infantil de la festa i estarà acompanyada per Claudia Sánchez Tachó i Laura Calavia Zellinger.
La vetlada va tenir caràcter solidari, ja que part de la recaptació es donará a l'associació local que lluita contra el càncer. A més, va servir perquè la dissenyadora local Natalia Cholbi mostrara els seus models de festa i noces, així com una selecció dels vestits regionals de Maribel Gilabert.