La Junta de Govern de Xàbia destina 23.173 euros a convenis amb associacions

12 dic 2011 S'aprova un llistat de criteris objectius que s'exigiran per a garantir la neteja, salubritat i ornat de solars, terrenys i edificacions de l'Ajuntament de Xàbia

La junta de govern local celebrada aquest matí per l'executiu de Xàbia ha aprovat dos nous convenis de col·laboració amb les associacions de pares i mares dels col·legis Port de Xàbia, que percebrà 964 euros, i CP Graüll, que en tenir dues línies d'escolarització rep una ajuda major, dotada amb 1.515 euros. Aquestes col·laboracions amb entitats socials se sumen a les avalades la passada setmana pel govern local i de les quals són beneficiàries l'Escola de Pintura Mediterrània (13.862 euros), l'Associació de Barques Tradicionals (2.700 euros), Intersociedad Vecinos Hispanófilos (2.700 euros), l'associació d'Alumnes de l'Escola d’Adults de Xàbia ( 964 euros) o l'associació de Vídues de Xàbia (468 euros).
En matèria urbanística s'han autoritzat dues llicències d'obra menor, que s'acumulen a les de la passada sessió, celebrada el dimecres: quatre d'obra menor, una d'obra major i una d'ocupació. També en gestió territorial, la passada setmana es va donar compte de la recepció de dues urbanitzacions, en les zones de Sobirana i Muntanyar, i es va presentar una eina amb la que va a tractar-se d'agilitar la recepció de les obres corresponents a les actuacions integrades. Així mateix, des d'ordenació i gestió del territori s'ha aprovat un llistat de criteris objectius que s'exigiran per a garantir la neteja, salubritat i ornat de solars, terrenys i edificacions de l'Ajuntament de Xàbia. Amb aquesta mesura el Consistori vol convertir-se en exemple per a la resta de propietaris i contribuir al fet que el municipi oferisca una millor imatge.