El port acull aquest pont una fira nadalenca que premiarà als seus clients amb tiquets per a atraccions

01 dic 2011 L'esdeveniment s'inaugura el dissabte i es perllongarà fins al dimarts 6 de decembre

Els comerços de la zona del port de Xàbia, en col·laboració amb la regidoria de Foment Econòmic, oferiran aquest pont de la Constitució una fira especial que permetrà a tots els que la visiten gaudir de les compres, les activitats d'oci i infantils i començar a entrar en l'ambient nadalenc. Com explica el president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Duanes del Mar (ACEAM), Geovanny Sánchez, enguany per compte de portar artesans de fora s'ha optat per traure els productes propis al carrer i premiar als clients que realitzen compres de més de 15 euros amb uns tiquets regal que es podran canviar per passejos en carruatges de cavalls, jocs en els unflables o en una esfera geganta en la qual podran entrar els xiquets per a, amb l'ajuda d'especialistes, moure's girant per la Plaza Jaume I, seu de l'esdeveniment.
Els comerços i locals hostalers participants es podran distingir des de fora gràcies a les moquetes roges de la porta i uns estels que es col·locaran en l'aparador. Entre l'oferta disponible està la de les tendes de roba i complements, joieries, tendes de regal i decoració, perfumeries, perruqueríes i salons de bellesa, llibreries, tendes d'alimentació i delicatessen. Així mateix, els restauradors del port, tant de zones com a Marina Espanyola com Andrés Lambert o Crist del Mar oferiran menús especials durant els dies de fira, que abasta des del dissabte 3 al dimarts 6 de desembre, en un horari d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.
En la fira, centralitzada en la Plaza Jaume I, també es podrà descobrir els llocs d'artesans de l'Arenal, la tenda màgica de la bruixa Etreus o prendre un mosset en el quiosquet mòbil Oliva Negra, que farà crepes, sopes, xocolata i vi calent. Decorada amb motius nadalencs i ambientada amb nadales, entre altres sorpreses, la fira rebrà la primera visita d'un dels carters dels Reis Mags, que ja comencen a arreplegar les missives dels més xicotets. I també hi haurà un espai per a la solidaritat amb els llocs de Creu Roja i Càrites del port