AMJASA contractarà als fontaners del municipi per a treballs de millora en la xarxa hídrica

29 nov 2011 L'empresa d'aigües els informa del projecte de cicle integral del aigua

La pràctica majoria d'empreses de fontaneria radicades a Xàbia van assistir ahir dilluns a la reunió convocada pel Consell d'Administració de l'empresa pública d'aigües AMJASA. En la presa de contacte amb els professionals del sector, l'alcalde, José Chulvi, va insistir en la necessitat de col·laborar colze amb colze  per a millorar el servei de subministrament hídric en el municipi i ajudar-se a vèncer els problemes que arrosseguen tant el sector públic com el privat. En aquest sentit, des del consell es va explicar que l'empresa no té una previsió d'augmentar la plantilla pel que, a través de subcontractacions, tirarà mà dels fontaners de Xàbia per a poder dur a terme els reptes que s'ha marcat, sobretot el control de les fugides que malgasten el 40% del cabal injectat a la xarxa i el pla de substitució de comptadors que es té previst aplicar.
Un altre dels assumptes que es va abordar en la reunió va ser la intenció d'impulsar el sistema que possibilite el cicle integral de l'aigua, amb la utilització per a les labors de reg de l'aigua depurada, un projecte per al qual també es va sol·licitar col·laboració als lampistes.
La cita va servir perquè els professionals proposaren les seues idees i reivindicacions per a millorar la relació amb AMJASA i per a conèixer als tots nous integrants del Consell d'Administració, que estan treballant en unió i harmonia per a recuperar la solvència de l'empresa. Els assistents van quedar emplaçats per a una nova trobada en el qual es començarà a planificar el treball per al primer trimestre.
D'altra banda, des d'AMJASA informen que les oficines de l'empresa tancaran aquest divendres a les 12’30 hores per la celebració del seu patró, dret que tenen recollit en el conveni col·lectiu