Xàbia rebutja la violència de gènere

25 nov 2011 El ple aprova una moció en la que es manifesta el ferm rebuig a la violència i el suport a les victimes

L'Ajuntament de Xàbia ha commemorat avui el dia internacional contra la violència masclista amb la lectura d'un manifest a càrrec de la tècnica d'Igualtat, Eugenia Bolufer, i guardat un minut de silenci en memòria de per totes les víctimes d'aquesta xacra social. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, José Chulvi, l'edil d'Igualtat, Empar Bolufer, i ha comptat amb la presència d'altres regidors com Juan Ortolá, Tere Bisquert, Oscar Antón, Doris Courcelles, Vicent Chorro, Eduardo Monfort, José Luis Genovés o Toñi Sebastiá, a més d'autoritats policials i del jutge de pau, Gabriel Sapena.
Aquesta vesprada, a les 19’15 hores, es guardarà un altre minut de respectuós silenci en la Biblioteca Municipal, on a continuació s'inaugurarà un punt de referència que arreplega tots els llibres vinculats a aquesta temàtica.
A més, en el ple ordinari d'aquest mes de novembre s'ha aprovat una moció en la qual la Corporació manifesta el seu ferm rebuig als actes de violència de gènere en qualsevol de les seues manifestacions i plasma el seu suport incondicional a les víctimes d'aquests delictes, a través d'instruments tant preventius com d'assistència i atenció.
Així mateix, la moció subscrita per unanimitat de tots els grups municipals es compromet a realitzar i promoure campanyes informatives dirigides a la sensibilització i presa de consciència per part de la societat d'aquesta deplorable situació, incidint especialment en els col·lectius més vulnerables