L'Ajuntament de Xàbia aprova els pressupostos per al 2012

23 nov 2011 El municipi gestionará 38 milions d'euros

L'Ajuntament de Xàbia va aprovar en el ple extraordinari celebrat anit els pressupostos generals per al 2012, que ascendeixen a 38.877.675 euros, i els de l'empresa municipal d'aigües, AMJASA, que sumen altres 8.390.000 euros.
Els comptes van tirar endavant amb els vots a favor de l'equip de govern (PSPV, Xàbia Democràtica, Ciutadans per Xàbia) i el suport dels dos regidors del Grup de No Adscrits. El PP es va abstenir en la votació i Bloc Centristes va votar en contra.
Abans s'havia debatut una esmena que arreplega com a inversions els projectes triats per l'Agenda 21. En ella es reflecteix la voluntat de l'executiu de mantenir instruments que fomenten la participació activa de la ciutadania en tots aquells assumptes d'especial rellevància social. En aquesta línia, va sotmetre a la votació de la ciutadania, representada per l'Agenda 21, l'elecció de projectes reflectits en l'apartat d'inversions per un import de 430.000 euros. Aquesta esmena es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals