L'Ajuntament col·labora amb la protectora d'animals amb 54.000 euros

21 nov 2011 L'associació de comerciants del port rep per primera vegada una ajuda municipal

La junta de govern de l'Ajuntament de Xàbia celebrada avui ha aprovat un nou conveni de col·laboració amb l'associació de comerciants del port per un muntant de 5.000 euros, que seran emprats pel col·lectiu en activitats de dinamització i foment empresarial. Segons ha comentat el regidor del sector, Juan Luis Cardona, és la primera vegada que el Consistori col·labora econòmicament amb el empresariat del port, que des de fa anys reivindicava aquesta ajuda. Un altre conveni autoritzat aquest matí és el que beneficiarà a l'associació protectora d'animals Sant Antonio (APASA), que percebrà 54.000 euros a l'any per fer-se càrrec dels animals abandonats a Xàbia, als quals acull en la seua gossera fins a poder lliurar-los en adopció.
Finalment, l'Ajuntament, a través de sengles convenis, atorgarà 2.753 euros respectivament a les dues associacions de Jubilats i pensionistes de la vila, la Clarejar del poble i la del port.
En la junta de govern setmanal també s'han tractat altres assumptes com la concessió de 9 llicències d'obra menor, 3 d'obra major i dues cèdules d'habitabilitat.