L'associació de jubilats Amanecer de Xàbia celebra el seu 25 aniversari

17 nov 2011 El col·lectiu gaudirà de cinc dies de festa protagonitzada per les actuacions musicals

L'associació de Jubilats i Pensionistes Amanecer de Xàbia celebra durant aquest mes el 25 aniversari de la seua constitució. El programa d'actes comença el divendres 25 de novembre amb una actuació del cor de l'associació, que rendirà un homenatge als 10 primers associats per la seua permanència durant els 25 anys. El recital serà a les 18’30 hores en el saló d'actes del Conservatori Professional de Música (carrer Rafael Echagüe, número 5) i a continuació, sobre les 20 hores, hi haurà una altra actuació musical. Aquesta vegada amb intenció que els assistents ballen, i a càrrec de la Romàntica del Saladar.
El dissabte prosseguirà la setmana cultural organitzada pel col·lectiu amb l'actuació de l'Agrupació Cultural Rondalla Crevillentina, a les 18’30 hores, i una exhibició de l'alumnat de l'Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez, a les 19’30 hores. Ambdues seran també en el Conservatori.
Per a tancar la setmana, el diumenge a la vesprada hi haurà un ball especial amb sorpreses en el saló de la cafeteria del Centre Social, punt habitual de reunions per a l'associació.
El dilluns 28 acabarà el cicle de quatre vesprades dedicades a la música amb les actuacions del Grup Portitxol de Xàbia, a partir de les 18’30 hores, i de l'Orfeó de Xàbia, a les 19’30 hores. També aquests dos concerts seran en el Conservatori.
Com a colofó a la setmana de festa, els Jubilats i Pensionistes viuran un dia de convivència el dimarts 29 de novembre que començarà amb una solemne missa cantada pel cor de l'associació, a la qual seguirà un menjar de germanor en el restaurant Carrasco i un ball amenitzat pels Bradmis.
L'associació de jubilats Amanecer arriba a les seues noces de plata presidida per José Larrosa Yagües i amb quasi un miler d'associats. Durant tot l'any organitzen nombrosos viatges, visites culturals, activitats d'oci i un ball setmanal.