Annie Sabathé presenta a Xàbia el seu llibre “Imagina que eres una mariposa”

09 nov 2011 El dissabte 19 de novembre hi haurá una nova representació de titelles

La Casa de la Cultura de Xàbia acollirà dijous 17 de novembre la presentació del llibre de desenvolupament personal “Imagina que eres una mariposa”, de la francesa Annie Sabathé. La publicació és la primera d'una col·lecció que prepara Sabathé, qui resideix a Xàbia fa anys, en la intenció d'animar als lectors a realitzar canvis positius en les seues vides. En concret, “Imagina que eres una mariposa” és un recordatori de que la saviesa viu en el Cor i que és possible transformar-se per a donar el millor de nosaltres.
Després de la presentació, l'escriptora oferirà gratuïtament a tots els assistents un taller pràctic d'una hora de durada. La cita és a les 20 hores en la Casa de la Cultura (plaça de Baix número 6 de Xàbia).

D'alta banda, el dissabte 19 de noviembre tornen les titelles a Xàbia. En aquesta ocasió, la companyia Teatre Buffo representará l’obra “El cavallet de fusta” en el que será el segon espectacle del "Cicle de titelles en la nostra llengua". Hi haurá dos sessions, a les 17 i a les 18.30 hores, ambdues a la Casa de Cultura i d’entrada gratuïta.
El cicle de titelles va començar a finals d’octubre en la funció Gerontoshow d’Edu Borja i el tancará Lluerna Teatre el 28 de gener de 2012 representant, "Pinotxo el titella”. Al voltant d’aquesta programació cultural, ha hagut al Museu Soler Blasco una exposició de titelles creades per l'Associació professional de titellaires valencians.