L'Ajuntament obrirà una borsa de treball per a peons d'obra

07 nov 2011 La primera contractació que es necessita cobrir te una durada d'un any

La junta de govern local de Xàbia ha aprovat aquest matí les bases d'una nova borsa de treball que en breu s'obrirà en l'Ajuntament. En concret és una borsa per a peons de la brigada municipal d'obres i d'ací es contractarà de forma immediata a una persona durant un any per a cobrir la prejubilació d'un operari i es crearà un llistat del que després es tirarà mà per a suplir baixes o altres manques en personal.
Les bases d'aquesta borsa es publicaran durant els pròxims dies (s'aconsella estar pendent de la web municipal i del tauler d'anuncis) i solament a partir d'aqueix moment, els interessats poden presentar durant un termini de 20 dies les seues sol·licituds en el departament de personal (edifici central de l'Ajuntament). Per a poder inscriure's es precisa el certificat d'escolaritat o equivalent, del que haurà d'aportar-se una còpia, així com una altra del Document Nacional d'Identitat.
Els que complisquen aquests requisits participaran en un concurs, en el qual hauran de superar una prova relacionada amb l'activitat de peó d'obra, i després es completarà la puntuació amb un concurs de mèrits, en el qual es valorarà l'experiència laboral prèvia i els cursos relacionats amb el sector.
D'altra banda, també en la junta de govern s'han aprovat vuit llicències d'activitat, quatre canvis de titularitat de negocis i s'han donat per caducades altres 14 sol·licituds.