Creama Xàbia ofereix un curs sobre xarxes socials als xicotets i mitjos empresaris

07 nov 2011 La formació servirà per a millorar el màrqueting de l'empresa i la relació amb els clients

El Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l'Activitat en la Marina Alta (Creama) iniciarà dimarts que ve 22 de novembre a Xàbia un curs denominat “Les pimes en les xarxes socials”, orientat a la dinamització del comerç i de les empreses de la localitat.
Com indiquen des de la regidoria de Foment Econòmic, que dirigeix l'edil Juan Luis Cardona, aquesta formació està dirigida a empresaris que ja tenen la seua empresa constituïda i que vulguen aprofitar el potencial que suposen les xarxes socials per a les pimes (xicotetes i mitges empreses), autònoms, professionals i emprenedors. En el curs s'ensenyaran les claus d'ús de Facebook per a atraure més clients, augmentar les visites de la pàgina web, incrementar els avantatges, comandes, reserves o sol·licituds, fidelitzar clients o contactar amb altres usuaris potencials. Així mateix, el curs mostrarà com la xarxa social també serveix per a projectar una imatge més professional, millorar la reputació de la signatura o que l'empresari conega l'opinió dels usuaris sobre els seus serveis o productes, la qual cosa li servirà per a corregir les fallades que puga haver-hi en negoci adaptant-ho al mercat. Finalment, l'assistent descobrirà claus per a augmentar el nombre de seguidors en Facebook, la qual cosa comporta una major difusió de la seua marca, millorar la interacció amb els seus seguidors i fins i tot ser un bon community manager de la seua empresa.
El curs començarà el 22 de novembre i es perllongarà fins al 17 de gener. Les classes seran en l'Institut Antonio Llidó, els dimarts i dijous, de 15.15 a 17.15 hores, la qual cosa fa un total de 30 hores lectives. El termini per a inscriure's s'obrirà aquest dilluns, 7 de novembre i fins al 18 del mateix mes en les oficines del Creama Xàbia, en el carrer Roques.